Pure Zon

De perfecte zonnepanelen vinden?

Tijdens een persoonlijk gesprek ontdekt u welke zonnepanelen het meeste rendement opleveren voor u.

DMEGC zonnepaneel 330 wp

Met het Glas-glas zonnepaneel van DMEGC krijgt u 30 jaar product- en vermogengarantie, daarnaast heeft u gegarandeerd hogere opbrengst en langere levensduur.

Wat is Glas-glas?

Dit zijn de ‘nieuwe’ zonnepanelen. Deze hebben een langere levensduur en een hogere opbrengstgarantie omdat er aan beide zijde glas zit en geen folie wat warmte vasthoudt.

Hoe werkt het?

Hoe maak je gebruik van onze service?

In 3 simpele stappen heb jij een volledig zonnepanelen set op jouw dak.

01.

Projectplan

Nadat je een offerte hebt aangevraagd maken wij samen met jouw een projectplan en bepalen we hoe de installatie op jouw huis gaat plaatsvinden en bepalen we de juiste materialen.

02.

Aan de slag?

Is de offerte naar wens? Bij een akkoord wordt er samen met jou een installatiedatum gepland. Alle materialen worden gereed gemaakt voor de grote dag en bereiden ons goed voor.

03.

Installatie vindt plaats

Wij komen 's morgens aan en hebben nog een korte check up over de overeengekomen plaatsing. Als alle veiligheidsvoorzieningen zijn geïnstalleerd, gaan we aan de slag en heb je straks top zonnepanelen liggen.

Waarom zonnepanelen?

Benieuwd waarom je jouw zonnepanelen bij ons zou moeten aanschaffen?

Lagere energie rekeningen

Bespaar minimaal €600 per jaar op je energierekening.

Veilig

Werk wordt netjes gedaan om vroegtijdig schade te voorkomen

Kwaliteit

Zonnenpanelen gaan jaren mee, en functioneren na jaren nog hetzelfde.

DMEGC 370Wp FullBlack

Een A product en heeft een uitstekend rendement voor ons Nederlandje. Eén van de redenen waarom dit paneel wat meer kost komt doordat DMEGC alles in eigen beheer heeft en niet afhankelijk is van derden om hun product te kunnen fabriceren of testen. Daarnaast is de productgarantie en de lineaire vermogensgarantie van het paneel ook langer wat de prijs doet stijgen.

Wist je dat? Je ontvangt 25 jaar product garantie op Jinko zonnepanelen, Enphase micro-omvormers en SolarconstructNL Montagemateriaal.

Het Jinko Zonnepaneel

Het Jinko zonnepaneel doet het momenteel heel goed op de markt. Het is een A-klasse zonnepaneel met een productgarantie van maar liefst 25 jaar.
Eerder waren er nog geen glas-folie zonnepanelen met zo een lange productgarantie.
De degradatie van dit zonnepaneel is 0.4%. Dit is minder dan de gemiddelde glas-folie panelen die nu verkocht worden, om die reden ook de langere productgarantie.
Daarnaast is het paneel lichter in gewicht en ook kleiner in formaat. De perfecte oplossing voor de wat kleinere daken.
Het Jinko zonnepaneel zijn er in meerdere wattages zoals 350 wp, maar ook 355 en 370 wp. Voor ieder wat wil dus!

Marjan

"Fantastisch hard werkende mensen. Een visitekaartje voor elk bedrijf dat deze mannen vraagt hun zonnepanelen te plaatsen! Goede samenwerking onderling, werken netjes en ruimen alles op. Wij zouden iedereen ANM aanraden voor plaatsing en installatie van zonnepanelen!"

Kees Andriessen

"Afgelopen week 2 extra zonnepanelen laten bij plaatsen. Dit ging net als de eerste keer vlot en snel.
Monteurs waren vriendelijk en werkte netjes"

Sylvia Loos

"De installateurs waren op tijd, hebben alles netjes geïnstalleerd, foto's laten zien van de geplaatste panelen op het dak en alles weer netjes achtergelaten. Ik kan ze dan ook zeker aanbevelen voor de installatie van uw zonnepanelen."

Maximaal rendement

Weten hoeveel jij kan besparen op jouw energierekening?

Wij bespreken graag met jou alle mogelijkheden omtrent zonnepanelen en het installeren daarvan.