Wat klanten over ons zeggen?

Benieuwd naar de ervaringen van klanten die jou voor zijn gegaan?

Ingrid Fluit

“Wat een fantastisch werk hebben deze mensen geleverd! In één dag alles op het dak geplaatst, keihard gewerkt! Erg professioneel en hele aardige mensen! Aanrader dit bedrijf! 👍”

J. Kerste

“Vandaag in zeer goed overleg tot een aangepast legplanken gekomen. Keurig werk geleverd.”

Johan Maaswinkel

“Ik was gisteren onder de indruk van jullie. De manier waarop jullie werkte. Niet chaotisch maar zeer doordacht en met een fantastisch resultaat. Zeer aan te bevelen. Ook onderling klikte het goed tussen beide specialisten.”

Frans Cramer

“Goed werk geleverd! Ik wil jullie graag van harte aanbevelen als twee hardwerkende professionals met veel kennis van zaken en die netjes en nauwkeurig werken. Goed gedaan, bedankt!”

Lodewijk Slofstra

“Harde werkers, top team. Werken nauwkeurig, netjes, en vlot. Ze weten waar ze het over hebben en accepteren geen flut werk. Ben blij dat ze onze zonnepanelen geplaatst hebben!”

Rosalie

“Superaardige mannen! Superblij met het resultaat!”

Waar kunnen we je mee helpen?

Meer weten over wat wij doen? Bekijk onze assortiment.

Zonnepanelen

Wil jij verduurzamen, een lagere energierekening of moet jij verplicht met jouw nieuwbouwwoning milieubewust energie opwekken? Dan zijn zonnepanelen perfect voor jou.

Je vindt bij ons alleen zonnepanelen van de beste kwaliteit en monteren deze met passie. Benieuwd naar onze zonnepanelen?

Pakketten

Wil jij zonnepanelen kopen en ben je benieuwd naar de kosten? Met onze pakketten krijg je een goede prijsindicatie.

De meest gekozen combinaties zonnepanelen en omvormers zijn voor je op een rijtje gezet. Benieuwd naar de kosten? Bekijk dan onze pakketten.