Pure Zon

Benieuwd wie wij zijn?

Hardwerkend, meedenkend, doeners en dienstverlenend. Meer te weten komen over ons? Neem een kijkje in ons bedrijf.

Waarom kiezen voor Pure-zon?

Een huis koop je ook niet zomaar. Het is waar je jarenlang in wil wonen en je thuis wil voelen. Daarnaast wil je ook weten wie jouw buren zijn. Pure-zon staat klaar om jou de beste service te verlenen en ook vrijblijvend te adviseren. Ook als u al klant van ons bent. Wij van Pure-zon geven u de garantie dat wij 24/7 klaarstaan voor onze klanten.
Kies voor pure passie en enthousiasme, kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. BIJ ONS VOEL JE JE VEILIG, BIJ ONS VOEL JE JE THUIS.

Wist je dat? Je ontvangt 25 jaar product garantie op Jinko zonnepanelen, Enphase micro-omvormers en SolarconstructNL Montagemateriaal.

Missie

Pure-Zon is een klein bedrijf en wil dit graag zo houden. Kwaliteit is belangrijk en dat gaan wij waarborgen. We bereiden ons goed voor op onze taken en houden er niet van om half gebakken werk te leveren. Pure-Zon houd van orde, structuur en precisie. De monteurs van Pure-Zon werken hard, met eenvoud en transparantie. Het bedrijf heeft het graag duidelijk wat er van ons verwacht wordt. Hierdoor heeft Pure-Zon al meer dan honderden projecten mogen installeren voor verschillenden doelgroepen. U kunt ons onderscheiden als een jong en fit bedrijf wat hoge eisen stelt en alléén werkt met professionele en ervaren installateurs.

Onze organisatie typeert zich door enthousiasme. Wij zijn graag origineel en onderscheidend en daarmee boeken we graag succes en resultaat. Wel degelijk hebben wij een eigen mening en inzicht en we schuwen het niet om dit aan de man te brengen.
Pure-Zon neemt haar beslissingen op goede informatie, kengetallen en prognoses. Een goede analyse is immers het halve werk.

Visie

Nederland duurzaam maken en daardoor voor onze jeugd een meer zuivere lucht en manier van leven creëren.

Voordelen van Pure Zon?

Waarom bij Pure Zon?

Weten waarom Pure Zon de ideale partij is om jouw zonnepanelen te laten installeren.

Installaties

Installaties binnen 6 weken geplaatst.

Duurzaam energie

Energie uit je eigen duurzame energiebron.

Communicatief

Goed contact met elkaar en korte lijntjes.

Persoonlijk

Tijdens het gehele proces persoonlijk contact.

Garantie

Je ontvangt 10 jaar garantie.

Service

24 uur service. Je kunt ons altijd bereiken.

Voordelen van Pure Zon?

Pure Zon als bedrijf?

Weten waarom Pure Zon de ideale partij is, om jouw zonnepanelen te laten installeren.

Doeners

We houden ervan om hard te werken. We zijn doeners. Met andere woorden: niet zeuren, maar aanpakken. Onze organisatie kenmerkt zich vooral door acties op de korte termijn. We zijn precies en we houden van orde en structuur. We hebben met elkaar graag duidelijk wat er van ons verwacht wordt. Ook is het voor ons belangrijk dat we weten hoe werkprocessen verlopen. We bereiden ons goed voor op onze taken en houden er niet van om half gebakken werk te leveren. We stellen hoge eisen aan onszelf en ook aan elkaar. We voeren onze taken nauwgezet uit en bereiden ons goed voor op ons werk.

Dienstverlenend

In onze organisatie staat de mens centraal. Of het nu een collega is of een klant: wij houden van mensen. We zijn sociaal ingesteld en gemoedelijk. De betrokkenheid naar elkaar toe typeert ons en onderling willen we graag gewaardeerd worden. We leggen gemakkelijk contact met anderen. Onze kracht is dat we dienstverlenend zijn. De klant is koning. We hebben een neusje voor de wensen van de klant en geven daar graag invulling aan. In een conflictsituatie staan we niet snel op scherp. We lossen het vaak onderling wel op. Sfeer en harmonie zijn voor ons heel belangrijk.

Ondernemers

Onze organisatie typeert zich door enthousiasme. We gaan er samen voor. Intuïtief ruiken we de kansen op de markt en we zijn beslist niet bang om deze kansen te verzilveren. We stappen recht op ons doel af en in onze begeestering weten we collega’s en klanten voor ons te winnen. Bovendien zijn we snelle werkers. We zijn graag origineel en onderscheidend en daarmee boeken we graag succes en resultaat. Wel degelijk hebben wij een eigen mening en inzicht en we schuwen het niet om dit aan de man te brengen. Naar elkaar toe zijn we vrij direct. We zeggen waar het op staat zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.

Denkers

We houden van de grote lijn. Graag laten we ons bij alle beslissingen die we nemen ondersteunen door goede informatie, kengetallen en prognoses. We zijn optimistisch ingesteld. Eigenlijk zien we meer kansen dan bedreigingen en anders weten we bedreigingen wel in een kans om te buigen. We houden niet van adhoc-werkzaamheden. Een goede analyse is immers het halve werk.

De perfecte oplossing

Wil jij ook verduurzamen en daarnaast goedkoper uitkomen?

Vraag dan een offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden voor jou zijn.